De mooiste dames portemonnees

Een portemonnee is een item die je elke dag bij je draagt. Reden genoeg om een dames portemonnee te kiezen waar je niet snel op uitgekeken bent. LeonDesign heeft het breedste aanbod in damesportemonnees en allen zijn ze gemaakt van kwalitatief leder! Vragen als; welke kleur, is het kwalitatief leer, hoe groot moet de portemonnee zijn, past het in mijn handtas, matchen de kleuren met het seizoen, hoeveel ritsen en vakken moeten erin, klein of toch een grote portemonnee? Allemaal zaken waar je rekening mee houdt als je een portemonnee uitzoekt. En aan al deze vragen hebben wij ook gedacht! Bij LeonDesign kies je uit een zeer ruime collectie aan dames portemonnees. Met zorg samengesteld en elke maat, kleur in diverse prijsklasse beschikbaar.

Grote dames portemonnees

Naast dat een portemonnee ruim moet zijn voor pasjes is het ook handig dat je meer kwijt kunt in jouw portemonnee. Bijvoorbeeld briefgeld, muntgeld, bonnetjes, kleine spaarkaarten, sleutels of misschien zelfs wel meer pasjes.

Kwalitatief leder!

Wat mooi is, moet ook mooi blijven! Dus daarom is het heel belangrijk dat een dames portemonnee mooi blijft. Het kan een belangrijk accessoire zijn. Zoiets moet toch langer mee kunnen. Alle dames portemonnees zijn van leer en dit maakt het een heel stevig product wat nog lang meegaat en hierdoor hoef je niet elk half jaar een nieuwe dames portemonnee aan te schaffen.

Heb je specifieke wensen voor een dames portefeuille?

Ben je opzoek naar een relatiegeschenk of een op maat gemaakt product naar klantwens? LeonDesign beschikt over een ‘private collection’ en alles kan naar eigen wensen voor jou worden verzorgd. Alle soorten en maten zijn beschikbaar in alle kleuren en opdrukken.

Bestel online jouw dames portefeuille!

LeonDesign beschikt over meer dan 500 lederen productwaren! In de webshop vind je een overzicht van al onze diverse lederwaren. Heb je het model portemonnee gevonden waarnaar je opzoek was? Bestellen kan heel eenvoudig en snel. Het product wordt binnen 2 dagen naar je verzonden.

Veel van de lederen producten passen netjes door de brievenbus. Wij brengen geen extra verzendkosten in rekening. Dat is toch leuk thuiskomen, wetend dat je iets moois hebt gekocht, geen verzendkosten hebt betaald en een brievenbuspakketje op de deurmat aantreft. Bekijk het volledige overzicht lederen heren portemonnees via onze webshop onder de categorie: dames portemonnees.

LeonDesign, van autopapieren, heren-, en dames portemonnees, mapjes voor pasjes, creditcardhouders, horeca lederwaren, sleuteltasjes en heuptasjes. Alles in diverse kleuren en formaten.