Even voorstellen: LeonDesign

Maak kennis met Léon!

De drijvende kracht achter LeonDesign is Léon Huver. Al ruim 20 jaar in het vak en heeft precies de juiste ervaring om ons te voorzien van een kwalitatieve lederen portemonnee of een ander lederen item uit zijn collectie!

Léon begon namelijk al vroeg in zijn jaren als marktkoopman. Na jaren van plezier op alle markten te hebben gestaan was het tijd om even stil te staan en erover na te denken, welk product hij verder zich in wilde specialiseren. Het moest volgens Léon iets nuttigs zijn wat wij als persoon dagelijks gebruiken. Al snel kwam hij erachter dat de portemonnee een dagelijks gebruiksitem was! Het idee was geboren en Léon ging zijn kennis verder vergaren in het buitenland. Een aantal wensen stonden al op zijn lijst. De portemonnees moesten van degelijk materiaal zijn, hij wilde een ruim assortiment kunnen aanbieden in alle kleuren en ook moest er een ruim aanbod komen in de  formaten van de lederwaren. Door rekening te hebben gehouden met deze wensen is de diversiteit in het aanbod zo hoog en vind je altijd een portemonnee die bij jou past!

Op de dag van vandaag heeft hij zijn eigen webshop en importeert hij nog steeds regelmatig zijn eigen lederwaren, hier worden de mooiste leren items van gemaakt, zorgvuldig en handgemaakt!

Het bedrijf is uitgegroeid waarin het aanbod nu meer dan 500 lederwaren telt en dagelijks wordt gekeken wat beter kan of nog ontbreekt aan de collectie.

Bij LeonDesign staat persoonlijkheid hoog in het vaandel. Elke dag worden alles bestellingen zorgvuldig verzendklaar gemaakt en gratis verzonden binnen Nederland en België.

Wat je verder moet weten

PERSOONLIJKHEID:

Léon bezoekt regelmatig zijn leveranciers in het Verre Oosten. Hij zoekt continue naar vernieuwing en kiest hoogstpersoonlijk de mooiste lederen huiden uit, waar vervolgens alle artikelen naar eigen idee ontworpen en vervaardigd worden.

KWALITEIT:

De producten zijn echte natuurproducten, van 100% echt leder en natuurlijk handgemaakt.

GOEDE PRIJS:

Je vraagt jezelf misschien af, hoe kunnen de prijzen zo goed zijn? Is het wel echt leder? Ja, LeonDesign heeft zijn eigen productie en koopt groot in, hierdoor blijven de prijzen laag. Een win-win situatie voor ons en voor jou al klant!

LAATSTE TRENDS:

De lederwaren die je koopt bij LeonDesign zijn altijd gebaseerd op de laatste en nieuwste trends. Léon bezoekt diverse nationale en internationale beurzen. Zo blijft hij altijd op de hoogte van nieuwste modellen.

Wist je dat?

LeonDesign diverse portemonnees en munthouders in de collectie heeft die specifiek bedoeld zijn voor in de horeca, op een terras of in de winkel.

  • Bestellingen binnen Nederland binnen 1 tot 2 werkdagen en in België binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt.

Er voor een specifieke doelgroep een specifiek product- en/of kwaliteitswens maatwerk kan worden geleverd en alles bespreekbaar is.

  • LeonDesign kan zorgen voor een ‘private collection’ die gemaakt wordt naar eigen wensen en indien gewenst voorzien wordt van jouw eigen logo.
  • Je ook voor een relatiegeschenk aan het juiste adres bent bij Leondesign.