Een goede portemonnee is een belangrijk accessoire voor elke horecamedewerker. Hij moet niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar ook professioneel overkomen. Onze leren horeca portemonnee met munthouder is precies dat. Een stijlvolle oplossing voor dagelijks gebruik.

Toont alle 8 resultaten

Horeca portemonnee met munthouder en een stijlvol design

Onze portemonnees zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn verkrijgbaar in de verschillende kleuren zwart en bruin. Het leer geeft de portemonnee een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij er ook na jaren gebruik nog steeds goed en stijlvol uitziet. De munthouder op de voorkant van de portemonnee is gemakkelijk toegankelijk en biedt plaats voor verschillende muntstukken.

De portemonnee is praktisch en functioneel

Onze portemonnee beschikt over verschillende opbergvakken voor bankpassen, bonnetjes en papiergeld. Hierdoor is alles wat u nodig heeft op één plek opgeborgen en is er snel en eenvoudig bij te komen. De sluitingen zijn ook gemaakt van stevig materiaal wat maakt dat de portemonnee goed dicht blijft als hij opgeborgen wordt. 

Ideaal voor dagelijks gebruik in de horeca

De portemonnee is speciaal ontworpen voor horecamedewerkers en is ideaal voor dagelijks gebruik in bijvoorbeeld een restaurant. De portemonnee heeft een compact formaat en past daardoor gemakkelijk in een uniform of broekzak, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. De stijlvolle uitstraling, ruime vakken en munthouder maken deze portemonnee tot een goede toevoeging aan ieder horeca arsenaal.

Onze leren horeca portemonnee met munthouder kan tegen een stootje

Een andere belangrijke eigenschap van onze horeca portemonnee is dat hij tegen een stootje kan. Onze leren Horeca portemonnee met munthouder is gemaakt van echt leer en daardoor sterk en duurzaam. Het leer is van hoge kwaliteit en is bedoeld om water- en stootbestendig te zijn. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat het geld goed is opgeborgen, ongeacht de omstandigheden waarin u zich bevindt. De portemonnee is bestand tegen veelvuldig dagelijkse gebruik en zal u jarenlang trouwe diensten bewijzen.

Een uitstekende keuze

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en praktische portemonnee voor dagelijks gebruik in de horeca, dan is onze leren Horeca portemonnee met munthouder een uitstekende keuze. Het hoogwaardige leer, de verschillende opbergvakken en de stijlvolle uitstraling maken deze portemonnee tot een must-have voor elke horecamedewerker.