Horeca munthouder – 8-gaats – Zwart

 12,95

Zwart

Deze munthouder is gemaakt van gegoten kunststof. De munthouder is geschikt voor 8 verschillende munten nl. € 2.-, € 1.-, € 0.50, € 0.20, € 0.10, € 0.05 en € 0.02 en € 0,01.

Hiermee kunt u eenvoudig en overzichtelijk het muntgeld opbergen.

Ontdek de 8-gaats munthouder van LeonDesign, vervaardigd uit duurzaam gegoten kunststof. Deze handige munthouder biedt een gestructureerde oplossing voor het opbergen van verschillende muntstukken, waaronder € 2.-, € 1.-, € 0.50, € 0.20, € 0.10, € 0.05 en € 0.02 en € 0,01. Met zijn stevige constructie zorgt deze houder voor een georganiseerde en overzichtelijke opslag van uw muntgeld.

Belangrijkste kenmerken:

  • Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardig gegoten kunststof, biedt de munthouder langdurige stevigheid en betrouwbaarheid.
  • 8 gaats ontwerp: Ontworpen met 8 afzonderlijke gaten, elk aangepast voor specifieke munteenheden, waardoor het gemakkelijk is om uw muntgeld te organiseren en te onderscheiden.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse munten, inclusief € 2.-, € 1.-, € 0.50, € 0.20, € 0.10, € 0.05 en € 0.02 en € 0,01, waardoor het een handige accessoire is voor verschillende valuta’s.
  • Eenvoudig in gebruik: Dankzij het doordachte ontwerp is het eenvoudig om munten toe te voegen of te verwijderen, waardoor het beheren van uw muntgeld een moeiteloze taak wordt.
  • Overzichtelijke opslag: Houd uw muntgeld georganiseerd en overzichtelijk, waardoor u snel en efficiënt toegang hebt tot de gewenste munten.

Investeer vandaag nog in de LeonDesign 8-gaats munthouder en ervaar het gemak van een geordende portemonnee. Een slimme en praktische oplossing voor zowel persoonlijk gebruik als in zakelijke omgevingen.

Kies je kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Horeca munthouder – 8-gaats – Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten