Bekijk online het sleuteltasjes en sleuteletuis assortiment!

Een sleuteltasje, sleuteletuis of een sleutel portemonnee. In de loop der jaren zijn veel verschillende benamingen. Bent u ook iemand die altijd zijn sleutels kwijtraakt? Sleuteltasjes bieden hier de uitkomst voor! Erg handig want zo bergt u de bos sleutels stijlvol op. Daarnaast ook handig als u bijvoorbeeld naar een festival gaat! Lekker compact uw portemonnee en sleuteletuis in één!

De sleuteletuis zijn er in allerlei varianten, allen gemaakt van leer! Dat maakt de sleuteltasjes van LeonDesign een praktisch product. De sleuteltasjes zijn er in verschillende kleuren en maten. Enkel één vakje of met extra vakjes waar u kleingeld of een pasje in kunt opbergen.

Felgekleurd of juist minder opvallend maar altijd van goede kwaliteit! Wilt u de sleutels netjes ordenen, bestel dan nu uw favoriete sleuteletuis in de webshop. Wat leuk is om een mooie portemonnee en creditcard-mapje bij uw sleuteletuis te kopen. Een mooi setje waarmee u uzelf verwent er waar u goed mee voor de dag kunt komen.

Online uw lederen sleuteltasje bestellen.

LeonDesign beschikt over meer dan 500 lederen productwaren! In de webshop vindt u een overzicht van al onze diverse lederwaren. In de categorie sleuteletuis vindt u een breed assortiment aan sleuteltasjes en sleutel portemonnees.

Bestel uw sleuteletuis eenvoudig en snel!

Heeft u het model sleuteletuis gevonden waarnaar u opzoek was? Bestellen kan heel eenvoudig en snel. Het product wordt binnen 2 dagen naar u verzonden.  Veel van de lederen producten passen netjes door de brievenbus. Wij brengen geen extra verzendkosten in rekening. Dat is toch extra leuk thuiskomen! Wetend dat u iets moois hebt gekocht, geen verzendkosten hebt betaald en een brievenbuspakketje op de deurmat aantreft.

Sleuteltasjes voor hem en haar!

Bekijk het volledige overzicht sleuteltasjes via onze webshop onder de categorie: sleuteletuis. LeonDesign, van autopapieren, heren-, en dames portemonnees, mapjes voor pasjes, creditcardhouders, horeca lederwaren, sleuteltasjes en heuptasjes. Alles in diverse kleuren en formaten.

Sleuteletuis

Sleutels zijn we altijd kwijt en hebben we iedere dag nodig. Schenk uzelf of iemand dit praktische sleuteletuis cadeau en er gaat geen dag meer voorbij dat er geen gebruik van gemaakt word.