Algemeen

Ben jij al klaar voor het festival seizoen?

De heuptas is weer helemaal terug van weggeweest! Zo is de heuptas een hele make-over ondergaan en is het ouderwetse er helemaal vanaf. Op welk festival je nu ook kom, je ziet iedereen ermee lopen! Makkelijk om je middel laten hangen en geen gedoe meer met tasjes. Je ziet ook dat heuptasjes op veel verschillende manieren gecombineerd en gestyled worden. Heuptasjes kunnen bijna met iedere outfit gedragen worden. Hieronder een aantal ideeën hoe je ze kan dragen:

  • Om je taille

Dit is ten eerste super handig, want je hebt natuurlijk geen tas om je arm of schouder bungelen, die normaal gesproken ook nog eens telkens afzakt. Het is daarnaast ook nog eens ideaal voor je figuur. Als je het tasje om je taille draagt, accentueer je je taille.

  • Om je heupen

Het handige om de tas op deze manier te dragen is, dat de tas ook nog eens gebruikt kan worden als riem. Op deze manier geef je je outfit een specialere touch, omdat je niet zomaar een riem draagt.

  • Cross body

Voor wie de heuptas toch helemaal anders wilt dragen, is er nog een mogelijkheid om de tas aan de ene kant over je schouder te doen en aan de andere kant onder je arm door. Ook dit laat je outfit specialer uitzien.

Het tasjes is ideaal wanneer je wat kleine maar belangrijke spulletjes bij je hebt en deze natuurlijk ook veilig wilt opbergen. Het tasje zit op een handige plaats, zodat je het goed in de gaten kan houden. Daarnaast heb je ook nog eens lekker je handen vrij om helemaal los te gaan op de lekkerste nummers op het festival!

Met dit tasje ben jij zeker weten helemaal festival-proof! Bekijk snel de heuptassen van LeonDesign.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *