Portemonnee jongens

Een leren jongens portemonnee is een tijdloos, klassiek product dat elke jongeman blij zal maken. Een leren portemonnee voor jongens ziet er niet alleen super stoer uit, een leren portemonnee is erg duurzaam waardoor hij jarenlang te gebruiken is. U hoeft dus niet bang te zijn voor schade of slijtage.

Leer wordt veel gebruikt voor portemonnees omdat het goed bestand is tegen vervaging en met een beetje onderhoud zal het erg lang mooi blijven. Een leren portemonnee is een leuk cadeau voor elke jongen die waarde hecht aan zijn uitstraling en graag rondloopt met een degelijke en stijlvolle portemonnee.

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

Portemonnee heren – Broek ketting – Motor – Billfold – Leer

Art nr: VL-B110617 motor
Bruin (Vintage leer)
Zwart (Vintage leer)
 24,99

Portemonnee heren – Broek ketting – Tractor – Billfold – Leer

Art nr: VL-B110617 tractor
Bruin (Vintage leer)
Zwart (Vintage leer)
 24,99

Portemonnee heren – Motor – Leer

Art nr: VL-B110611 motor
Bruin (Vintage leer)
Zwart (Vintage leer)
 24,99

Portemonnee heren – Broek ketting – Tractor – Leer

Art nr: VL-N110614 tractor
Bruin (Vintage leer)
Zwart (Vintage leer)
 24,99

Portemonnee heren – Tractor – Leer

Art nr: VL-B110611 tractor
Bruin (Vintage leer)
Zwart (Vintage leer)
 24,99

Portemonnee heren – Compact – Leer

Art nr: B703
Donkerbruin (Hunter leer)
Lichtbruin (Hunter leer)
Zwart
Zwart (Hunter leer)
 16,99

Waarom een leren jongens portemonnee

Wellicht zult u zich afvragen waarom het zo gebruikelijk is om leer te gebruiken voor het maken van een portemonnee. Deze vraag is eigenlijk redelijk simpel te beantwoorden, leer heeft namelijk ontzettend veel voordelen tegenover andere soort materialen die kunnen worden gebruikt voor het maken van een portemonnee. Naast dat het er gewoonweg erg mooi uitziet zijn er ook wat praktische redenen. Hieronder leest u de belangrijkste redenen waarom een leren jongens portemonnee een goede keuze is.

Een leren portemonnee is duurzaam

Leer is een stevig materiaal dat bekend staat als slijtvast en erg duurzaam. U staat er misschien niet bij stil, maar we gebruiken een portemonnee de hele dag. De meeste mensen dragen hem altijd bij zich en hij wordt gebruikt voor het betalen, maar ook voor bijvoorbeeld het pakken van een ID-kaart of andere pasjes. Om deze reden is het belangrijk dat een portemonnee van goede kwaliteit is en niet zomaar uit elkaar valt. Dit is dus ook een goede reden om te kiezen voor een leren portemonnee. 

Een leren portemonnee voor een jongen is tijdloos

Leren producten zijn eigenlijk altijd in de mode en stralen kwaliteit uit. Of leer nou wordt gebruikt voor kleding, autostoelen of dus voor een portemonnee, u weet eigenlijk vrijwel zeker dat leer in de mode is en ook zal blijven. Leer ziet er gewoonweg erg luxe uit en staat bekend als zeer degelijk. Een leren portemonnee voor een jongen is dus tijdloos en valt eigenlijk altijd bij de meeste mensen in de smaak.

Leer is een natuurlijk product

Leer is een natuurlijk materiaal en veel beter voor de huid dan andere synthetische stoffen die ook worden gebruikt voor het maken van een portemonnee. Synthetische vezels kunnen uitslag geven aan de huid, u flink laten zweten of zelfs de huid laten jeuken. Nu draagt men een portemonnee vaak in de broekzak of tas waardoor het misschien wat minder van toepassing is, maar dit is wel een van de redenen waarom leer voor veel producten wordt gebruikt.

De geur van leer is erg lekker

Het klinkt misschien een beetje gek, maar leer heeft een hele bekende geur die veel mensen erg prettig vinden. Daar komt ook nog eens bij dat een synthetisch product veel sneller vervelende geuren aanneemt dan leer. Mocht u dus een dag flink zweten, dan weet u in ieder geval dat uw leren portemonnee nog steeds zijn aangename geur behoudt.