Pennenzak

Een pennenzak is een handig middel wat u kan helpen om georganiseerd te werken en als u al uw schrijf- of tekenbenodigdheden op een plek wilt hebben. Een pennenzak is perfect voor studenten, werknemers, leraren of andere mensen die pennen en potloden op een makkelijke manier willen opbergen. De pennenzakken van LeonDesign zijn gemaakt van leer, wat maakt dat ze er super stijlvol uitzien, maar daarnaast ook ontzettend lang mee kunnen gaan. Leer is namelijk een heel stevig materiaal dat bestand is tegen veel en intensief gebruik.

Toont alle 5 resultaten

Pennenzak – Leer – Groot

Art nr: ETUI 20-vintage bruin
Bruin (Vintage leer)
 34,99

Pennenzak – Pennenetui

Art nr: VL-PE110615
Bordeaux rood (Vintage leer)
Bruin (Vintage leer)
Donkerblauw (Vintage leer)
Rood (Vintage leer)
 32,99

Pennenzak – Leer – Medium

Art nr: Etui 01-vintage bruin
Bruin (Vintage leer)
 34,99

Onze leren pennenzak is verkrijgbaar is verschillende soorten

Onze handgemaakte leren pennenzakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Dit zijn medium en groot. Heeft u wat minder schrijfbenodigdheden dan zouden we aanraden om gebruik te maken van de medium variant. Voor het opbergen van bijvoorbeeld een groot pallet een kleurpotloden raden we aan om de grote variant te kiezen.

Ook hebben we een pennenetui. Deze is eigenlijk identiek aan de eerdere twee modellen, het grote verschil is dat deze etui ook verkrijgbaar is in verschillende kleuren vintage leer. Of u dus op zoek bent naar een grote, kleine, lichtbruine of donkere pennenzak, bij LeonDesign hebben we ongetwijfeld de pennenzak die bij u past.

Voordelen van een leren pennenzak

Een leren pennenzak is niet alleen praktisch, maar daarnaast ook erg stijlvol. Het is de perfecte manier om uw pennen op te bergen als u onderweg bent, of als u uw bureau netjes wilt houden. Het hoogwaardige materiaal maakt de zak duurzaam, en in principe is leer een materiaal dat nooit echt uit de mode raakt. Of u nu op kantoor werkt, thuis aantekeningen maakt of dat tekenen uw grote hobby is, een leren pennenzak kan een praktisch en stijlvol product zijn dat u kan helpen om uw schrijfbenodigdheden goed bij elkaar te houden.

Al onze pennenzakken zijn handgemaakt

Bij LeonDesign hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. We doen ons best om zo goed mogelijke producten te maken die er mooi uitzien en lang meegaan. Om deze reden kiezen we ervoor om alle producten met de hand te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat elk product met aandacht en zorg is gemaakt, zodat u iets echt moois en unieks heeft dat jarenlang te gebruiken is. Bij LeonDesign kunt u naast pennenzakken ook andere lederen producten vinden zoals een autopapieren mapje, shagetui of leren portemonnee.

Als u bij LeonDesign een bestelling plaatst, kunt u uw product al binnen 1 (Nederland) tot 3 (België) werkdagen thuis verwachten. Verder rekenen we geen verzendkosten. Daar komt ook nog eens bij dat alle producten gemakkelijk en zonder opgave van reden binnen 7 dagen te retourneren zijn. Redenen genoeg dus om uw leren pennenzak te bestellen bij LeonDesign.