Heuptasjes

Soms bieden je broekzakken, handtas of jaszakken niet genoeg ruimte om al je kostbaarheden op te bergen. Ga je bijvoorbeeld naar een festival en wil je geen rugzak meeslepen? Of hou je er van om flinke wandelingen te maken, maar wil je niet het extra gewicht van een rugzak meedragen? Dan is een  heuptas de ideale oplossing voor jou! LeonDesign verkoopt heuptasje dames en natuurlijk zijn er ook heuptasjes heren. Allemaal handgemaakt en natuurlijk van leer.

Heuptasje kopen

De heuptas heeft de afgelopen jaren een flinke make-over gehad, waardoor het heuptasje tegenwoordig niet alleen als functioneel opbergmiddel gebruikt wordt, maar ook een waar mode-icoon geworden is. Het heuptasje gaat tegenwoordig samen met vrijwel iedere outfit en is in iedere maat en kleur te krijgen. Of je hem nu op je heupen, om je taille of cross body draagt; in een heuptas berg je jouw belangrijke spullen altijd veilig én dicht bij je lichaam op.

Leren heuptasje

Met de leren heuptassen van LeonDesign ontlast je niet alleen je rug, je komt er ook trendy mee voor de dag!

Onze leren heuptassen komen in twee kleuren: zwart en vintage bruin. Verstel de leren riem gemakkelijk zodat de tas perfect aansluit op je lichaam en bevestig hem met het stevige kliksluiting. De heuptassen zijn daarnaast verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een heuptas met drie vakken en een heuptas met vijf vakken.

Naast de traditionele heuptasjes vind je bij LeonDesign ook heuptasjes die je gemakkelijk aan je riem kunt bevestigen. Deze compacte tasjes bevatten diversen vakken en bieden genoeg ruimte om je paspoort, telefoon, zonnebrand of compactcamera in op te bergen. Bevestig dit trendy tasje met een lus aan je riem en draag je kleine accessoires op een stijlvolle manier bij je.

Benieuwd naar onze leren heuptassen? Bekijk ze hierboven en bestel ze snel en veilig via LeonDesign.nl! Je nieuwe heuptas wordt bovendien gratis bezorgd in Nederland en België!