Sleutel organizer

Een sleutel organizer is een handig hulpmiddel voor het organiseren en beheren van een grote hoeveelheid sleutels. Niks is vervelender dan met een grote sleutelbos voor de deur te staan en de sleutel die u nodig heeft niet te kunnen vinden. Met een sleutel organizer heeft u alle sleutels goed georganiseerd en bij elkaar zodat u altijd snel de juiste sleutel kan vinden die u nodig hebt. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de sleutel organizer op te bergen in een zak of tas, daarnaast kunt u er altijd gemakkelijk en snel bij.

Toont alle 4 resultaten

Sleutel organizer – Key organizer – Leer

Art nr: VL-KW741 sleuteletui / sleutelorganizer
Bordeaux rood (Vintage leer)
Bruin (Vintage leer)
Cognac bruin (Vintage leer)
Geel (Vintage leer)
Groen (Vintage leer)
+3
Hemelsblauw (Vintage leer)
Rood (Vintage leer)
Zwart (Vintage leer)
 14,99

Sleutel organizer – Key organizer – Leer (Blauw vintage)

Art nr: VL-KW814 blauw vintage - Sleuteletui - Mapje voor sleutels - sleutelhoes-1
 19,99

Leren sleutel organizer

De leren sleutelhouder is een van de handigste en meest stijlvolle manieren om uw sleutels op te bergen en mee te nemen. Niet alleen kan de organizer het rommelige beeld van een set sleutels wegnemen, het stelt u ook in staat om gemakkelijk de juiste sleutel te pakken zonder lang door uw zakken te hoeven rommelen. Met zijn strakke design en verfijnde uitstraling is het geen wonder dat leren sleutel organizers steeds populairder worden bij zowel mannen als vrouwen. Het is een ideaal hulpmiddel maar tegelijkertijd ook een erg mooi accessoire.

Functionaliteiten van onze leren sleutel organizer

Onze leren sleutel organizer biedt ruimte voor ongeveer 5 sleutels. De sleutels zitten in de organizer aan haakjes wat maakt dat u er altijd gemakkelijk en snel bij kunt en altijd overzicht hebt over uw sleutelbos. Daarnaast is de organizer gemaakt van leer wat er voor zorgt dat het de sleutels goed beschermd. Zo hoeft u dus niet bang te zijn dat de sleutels andere voorwerpen in de broekzak beschadigen en kunt u bijvoorbeeld een telefoon in dezelfde broekzak dragen als uw sleutels.

Ook is leer een ontzettend stevig en degelijk materiaal, wat er voor zorgt dat ondanks dat u de organizer de hele dag bij u draagt, u zeker weet dat hij lang mee zal gaan. Kortom, de leren sleutel organizer is een ontzettend handig en functioneel product wat u een boel ellende en gezoek naar de juiste sleutel kan besparen.

Al onze leren producten zijn handgemaakt

Bij Leondesign maken we al onze producten met de hand. Zo kunnen we garanderen dat elk product de tijd en aandacht heeft gehad die nodig is om er echt kwaliteit van te maken. Daarnaast worden al onze producten gratis verzonden en kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 werkdagen thuis verwachten in Nederland of België. Ook kunt u elk product binnen 7 dagen retourneren. Kortom, redenen genoeg om uw leren sleutel organizer te bestellen bij Leondesign.