De drijvende kracht achter LeonDesign is Léon Huver. Al ruim 25 jaar in het vak en heeft precies de juiste ervaring om ons te voorzien van een kwalitatieve lederen portemonnee of een ander lederen item uit zijn collectie!

Léon begon namelijk al vroeg in zijn jaren als marktkoopman. Na jaren van plezier op alle markten te hebben gestaan was het tijd om even stil te staan en erover na te denken, welk product hij verder zich in wilde specialiseren. Het moest volgens Léon iets nuttigs zijn wat wij als persoon dagelijks gebruiken. Al snel kwam hij erachter dat de portemonnee een dagelijks gebruiksitem was! Het idee was geboren en Léon ging zijn kennis verder vergaren in het buitenland. Een aantal wensen stonden al op zijn lijst. De portemonnees moesten van degelijk materiaal zijn, hij wilde een ruim assortiment kunnen aanbieden in alle kleuren en ook moest er een ruim aanbod komen in de formaten van de lederwaren. Door rekening te hebben gehouden met deze wensen is de diversiteit in het aanbod zo hoog en vind je altijd een portemonnee die bij jou past!

Op de dag van vandaag heeft hij zijn eigen webshop en importeert hij nog steeds regelmatig zijn eigen lederwaren, hier worden de mooiste leren items van gemaakt, zorgvuldig en handgemaakt!

Het bedrijf is uitgegroeid waarin het aanbod nu meer dan 500 lederwaren telt en dagelijks wordt gekeken wat beter kan of nog ontbreekt aan de collectie.

Bij LeonDesign staat persoonlijkheid hoog in het vaandel. Elke dag worden alle bestellingen zorgvuldig verzendklaar gemaakt en gratis verzonden binnen Nederland en België.
U ontvangt uw bestelling in Nederland binnen 1-2 werkdagen en in België binnen 3-5 werkdagen.

Als u als ondernemer, voor een doelgroep in uw klantenkring, een specifieke kwaliteitswens heeft, neem dan contact op met Leondesign om de diverse mogelijkheden te bespreken. Omdat wij voor elke klant maatwerk leveren is alles bespreekbaar.

Leondesign kan voor u tevens een ‘private collection’ verzorgen, alles gemaakt naar uw eigen wensen en indien gewenst voorzien van uw eigen logo. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of een op maat gemaakt product naar klantwens, neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Voor de ondernemer in de horecabranche hebben wij diverse portemonnees en munthouders producten die specifiek bedoeld zijn voor in de horeca, op een terras of in de winkel.

Léon Huver

oprichter / eigenaar www.LeonDesign.NL

Gratis verzending in NL & BE
Beste prijs/kwaliteit
100% echt leder
Snel en veilig betalen