Horeca Lederwaren / Horeca Portemonnees

horeca lederwaren leondesign 600x569

LeonDesign is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van het maken en leveren van alle soorten horecalederwaren.

Van horecaportemonnees tot aan de bijbehorende 5, 6 en 8 gaats munthouders / tubes. Die wij in eigen beheer met eigen mallen laten maken. Deze munthouders zijn voorzien van 2 haken zodat je ze makkelijk in jouw horeca portemonnee kunt stoppen en ze goed vast zitten.

Ook leveren wij de munthouders / tubes zonder haken. Net zoals je het graag wenst als klant.

Ons assortiment aan horeca lederwaren bestaat uit horeca portemonnees met gespsluiting, magneetsluiting of een metalen sluiting met 3 standen. Door de bijgeleverde ketting met musketon haak, kan de beurs eenvoudig aan een holster of direct aan de broek bevestigd worden. Ideaal voor in een restaurant of op een druk terras.

Onze horeca beurzen met gesp sluiting, magneet sluiting of metalen sluiting zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of hunter bruin.

Door onze eigen productie zijn alle producten scherp geprijsd! LeonDesign biedt echte natuurproducten aan. Handgemaakt, echt leder en natuurlijk van top kwaliteit, met zorg geproduceerd waardoor een lange levensduur gegarandeerd.

Wil je de allerbeste horeca lederwaren online kopen? LeonDesign heeft een uitgebreid assortiment aan horeca lederwaren. Een horeca portemonnee is de steun en toeverlaat voor iedereen die in de bediening werkt. Een goede horeca portemonnee online kopen is dan ook belangrijk om je werk goed en met plezier uit te voeren.