Toilettas

Of u nou een weekendje weg gaat of een paar maanden op reis, een toilettas is gewoonweg erg handig voor het vervoeren van uw spullen. Voor een beetje een goede hygiëne neemt u toch altijd wel een tandborstel, zeep en wat andere verzorgingsproducten mee. Onze toilettassen zijn gemaakt van leer, wat een erg stevig en duurzaam materiaal is. U hoeft met een leren toilettas dus niet bang te zijn voor slijtage, ook al wordt hij erg veel gebruikt.

Toont alle 2 resultaten

Ook voor de bescherming van uw koffer is een toilettas handig

Niks is vervelender dan een fles shampoo die open gaat in uw koffer. Een groot voordeel van onze leren toilettassen is dat ze goed afsluiten waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over dat de inhoud zich verspreidt binnen uw tas of koffer. Doordat de toilettas is gemaakt van leer hoeft u ook niet bang te zijn dat vloeistoffen door het materiaal heen gaan, zoals bij andere synthetische wel het geval kan zijn.

Meerdere vakken voor handig sorteren van uw producten

Onze leren toilettassen zijn gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast hebben onze toilettassen meerdere vakken zodat u gemakkelijk verschillende producten kunt sorteren. Sommige onder ons nemen namelijk aardig veel verzorgingsproducten mee als ze op reis gaan, waardoor het wel zo handig is als de toilettas voldoende ruimte biedt voor al deze spullen. De ritsen zijn gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en de combinatie met leer zal er voor zorgen dat uw ritsen niet vast komen te zitten.

Waarom heet een toilettas een toilettas?

Als men het woord hoort, wordt misschien de associatie met een toilet gelegd. Een toilettas heeft echter niks met een toilet te maken. Maar waarom heet het dan wel zo? Dit antwoord is eigenlijk simpel. Het woord komt uit de Verenigde Staten. Militairen werden daar tijdens de 1e wereldoorlog voorzien van een “toiletery kit”. Hier zaten alle noodzakelijke artikelen die ze snel in en uit konden pakken. Dit werd hier in nederland redelijk letterlijk vertaald waardoor men op de term “toilettas” komt.

De voordelen van een leren toilettas.

Los van de praktische voordelen van een leren toilettas, zijn er ook nog andere voordelen van leer. Zo ziet een leren toilettas er gewoonweg erg mooi uit. Leer is eigenlijk altijd in de mode en heeft iets tijdloos. Het materiaal wordt al erg lang gebruikt voor vele verschillende doeleinden en is op de dag van vandaag nog erg populair. Leer staat voor kwaliteit, luxe en degelijkheid. Dus los van het feit dat het materiaal erg functioneel is, kiezen mensen ook voor een leren toilettas omdat hij er gewoonweg erg mooi uitziet.

Koop uw leren toilettas bij Leondesign

Bij Leondesign maken we onze leren toilettassen zelf. Dit maakt dan ook dat het product erg scherp geprijsd is. Leondesign biedt echte natuurproducten aan. Alles is handgemaakt van echt leder en alle producten zijn gewoonweg van topkwaliteit. Bij LeonDesign kun je terecht voor verschillende leren producten zoals ook een pennenzak of sleuteletui.

Elk product is met zorg en aandacht gemaakt waardoor we een lange levensduur garanderen. We bieden gratis verzending aan naar Nederland en België en u kunt uw product al thuis verwachten binnen 1 tot 3 werkdagen. Redenen genoeg dus om een leren toilettas te bestellen bij Leondesign.