Horeca

Horeca portemonnees en horeca lederwaren zijn essentiële items voor elk horeca bedrijf. Ze zijn ontworpen om te helpen bij het organiseren en opbergen van muntgeld, papiergeld, bonnen, pen,  rekeningen en andere belangrijke documenten voor het bedienen van klanten. Horeca lederwaren, zoals menu houders, rekeningen presenters en servet ringen, zijn gemaakt van duurzame en robuuste materialen en zijn ontworpen om een professionele uitstraling te geven aan jouw horecazaak.

Resultaat 1–12 van de 52 resultaten wordt getoond

Maten en stijlen horeca portemonnees

Horeca portemonnees zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca industrie en zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals leer of nylon. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder zowel horizontale als verticale modellen. Sommige horeca portemonnees hebben ritsen of vakken met drukknopen om geld en andere belangrijke items veilig op te bergen, terwijl andere modellen voorzien zijn van compartimenten en opbergvakken voor het organiseren van de inhoud.

Een goede horeca portemonnee werkt efficient

Een van de grootste voordelen van horeca portemonnees is dat ze de werknemers in staat stellen om geld, bonnen, pen, rekeningen en andere belangrijke documenten gemakkelijk mee te dragen. Dit helpt hen om efficiënter te werken en klanten sneller te kunnen helpen. Bovendien, sommige horeca portemonnees zijn ook voorzien van een afneembare riem of clip, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden bevestigd aan een riem of broekzak voor nog meer gemak.

Duurzame materialen

Horeca lederwaren, portemonnees, holsters, poetsdoekhouders en pin-automaten houders, zijn gemaakt van duurzame materialen zoals leer of sterk nylon en zijn ontworpen om een professionele uitstraling te geven aan een horecazaak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van eenvoudig en tijdloos tot trendy en opvallend, in diversen kleuren en verschillende soorten leer.

Horecalederwaren koop je bij LeonDesign.nl

Als je op zoek bent naar horeca lederwaren en horeca portemonnees, dan ben je bij LeonDesign.nl aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala van hoogwaardige en duurzame producten voor de horeca industrie, waaronder horeca portemonnees, holsters, poetsdoekhouders, pin-automaat holsters. Onze horeca portemonnees zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca industrie en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en in diversen soorten leder en kleur.

Duurzaam en robuust

Onze producten zijn gemakkelijk te onderhouden en zullen een lange tijd meegaan, zodat jouw zaak er altijd professioneel uitziet. Bekijk onze selectie van horeca lederwaren en horeca portemonnees vandaag nog en bestel de perfecte producten voor jouw horecazaak.

De juiste leren portemonnee voor de juiste plek

Een portemonnee specifiek ontworpen voor gebruik in de horeca, taxibranche, markt of ambulante handel is een must-have voor iedereen die in deze industrie werkt. Dit soort portemonnees zijn speciaal ontworpen om geld, bonnen, rekeningen, pennen en andere belangrijke documenten op te bergen en te organiseren, zodat deze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer ze nodig zijn.

Leren of nylon horeca portemonnee voor de juiste omstandigheden

Een portemonnee voor de horeca, taxibranche, markt of ambulante handel is gemaakt van duurzame materialen zoals leer of nylon, die bestand zijn tegen de veeleisende omstandigheden waarin deze worden gebruikt. Veel van deze portemonnees zijn voorzien van compartimenten en opbergvakken, waardoor ze gemakkelijk te organiseren zijn en het gemakkelijk maakt om snel de juiste items te vinden.

Handig voor aan riem

Diversen portemonnees voor de horeca, taxibranche, markt of ambulante handel hebben een sleuf op de achterkant waar je riem doorheen kan, zodat deze gemakkelijk aan een riem kan worden bevestigd. Dit is handig voor werknemers die veel onderweg zijn of die veel moeten lopen, omdat ze zo hun handen vrij hebben om gasten / klanten te helpen.

Portemonnee voor de taxibranche

In de taxibranche, het is ook belangrijk dat de portemonnee veiligheid biedt en het geld correct is opgeborgen, daarom zijn er bij LeonDesign.nl taxi portemonnees te koop met een rits of slotsluiting om geld en andere belangrijke items veilig op te bergen.

Portemonnee voor de markt of ambulante handel

Voor de markt of ambulante handel, kan een portemonnee die je aan jouw riem kan bevstigen ook handig zijn voor het dragen van je papier- en kleingeld tijdens het lopen rond of het verkopen aan klanten.

Professionele uitstraling

Een portemonnee voor de horeca, taxibranche, markt of ambulante handel is een onmisbare tool voor elke werknemer in deze industrie. Het helpt hen om efficiënter te werken en klanten sneller te kunnen helpen, terwijl het ook bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.