Ben je op zoek naar de mooiste Horeca holsters dan ben je bij LeonDesign.nl op de juiste plek. Holsters zijn een handige en praktische oplossing voor werknemers in de horeca (restaurant / hotel, brasserie, grand café en bistro) maar ook voor kappers, en mensen die werken op de markt of tijdens een evenement. Deze holsters zijn speciaal ontworpen om het werken in deze omgeving te vergemakkelijken. Door het dragen van belangrijke tools en instrumenten zoals bestek, notitieboekjes, pennen, horeca portemonnee heb je alles makkelijk binnen handbereik.

Toont alle 9 resultaten

Handige holsters voor de Horeca

In de horeca, kunnen horeca holsters worden gebruikt door obers om de kelner portemonnee, pen, notitieboekje, tablet, pasje of kurkentrekker in te stoppen tijdens het bedienen van de gasten/klanten. Dit maakt het gemakkelijker voor kelners / serveersters om snel op te schrijven  / te noteren wat een klant besteld en om snel een pen, kurkentrekker of andere tools te pakken wanneer ze nodig zijn. Ook kan de mobiele telefoon of Tablet (iPad, Lenovo, Samsung Galaxy TAB) waar jij de bestelling voor de gasten op plaatst in deze holsters. Kijk goed naar de maten. Bij LeonDesign al méér dan 25 jaar specialist in horeca holsters, koop je dé horeca holster die aan jouw wensen voldoet.

Holsters voor op de markt of braderie

Op de markt kunnen horeca holsters worden gebruikt door verkopers om hun prijskaarten, geld, pen, portemonnee, bonnen en andere belangrijke documenten bij de hand te houden. Dit maakt het gemakkelijker voor verkopers om snel te rekenen en transacties te voltooien, waardoor ze meer tijd hebben om zich te concentreren op het helpen van klanten.

Duurzame en robuuste materialen

Horeca holsters van LeonDesign.nl zijn gemaakt van duurzame materialen zoals leer of nylon, die bestand zijn tegen de veeleisende omstandigheden waarin deze worden gebruikt. Veel van deze holsters zijn voorzien van compartimenten en opbergvakken, waardoor ze gemakkelijk te organiseren zijn en het gemakkelijk maakt om snel de juiste items te vinden.

Holster voor aan jouw riem

De holsters bij LeonDesign.nl zijn voorzien van lussen zodat ze gemakkelijk aan een riem kunnen worden bevestigd. Dit is handig voor werknemers die veel onderweg zijn of die veel moeten lopen, omdat ze zo hun handen vrij hebben om klanten te helpen.

Totaaloplossing bij LeonDesign.nl

Samenvattend, lederen horeca holsters zijn handige en praktische oplossingen voor werknemers in de horeca -, kappers - en taxi branche. Maar zeker ook als je op de markt, braderie of evenement staat. Ze helpen jou om efficiënter te werken en klanten sneller te kunnen helpen door belangrijke tools en instrumenten bij de hand te houden. Deze holsters zijn gemaakt van leer en zijn ontworpen met compartimenten en opbergvakken voor het makkelijk organiseren van de producten die erin gaan.

Holsters voor kappers branche

Holsters kunnen ook worden gebruikt door kappers en kapsters. In de holsters kunnen scharen, kammen, borstels en jouw inklapbare scheermees, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot deze tools tijdens het knippen en stylen van het haar van jouw klant. Dit helpt kappers om efficiënter te werken en klanten sneller te kunnen helpen.

Lederen Horeca Holster van LeonDesign: Stijlvol Gemak voor Mobiele Transacties

Een LeonDesign lederen PIN horeca holster biedt een perfecte oplossing voor professionals in de horeca en andere bedrijfstakken waar mobiele transacties een cruciaal onderdeel van het dagelijkse werk vormen. Dit accessoire combineert stijl met functionaliteit, waardoor het ideaal is voor gebruik in restaurants, brasseries, cafés, marktstands en evenementen waar ter plaatse betalingen essentieel zijn.

Kenmerken van het Lederen Horeca Holster:

1. Hoogwaardig Leer: Met de hand vervaardigd van de fijnste huiden, biedt het holster niet alleen duurzaamheid maar ook een luxe uitstraling.

2. Functioneel Ontwerp: Het holster is zorgvuldig ontworpen om het mobiele PIN-apparaat veilig op te bergen en gemakkelijk toegankelijk te maken, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd voor bedienend personeel en ondernemers.

3. Riembevestiging: Dankzij het ontwerp kan het holster moeiteloos aan riemen met een maximale hoogte van 4 cm worden bevestigd, waardoor het geschikt is voor diverse outfits en uniformen die in de horeca / kappersbranche / markt worden gedragen.

4. Kleurvariaties: Verkrijgbaar in vier prachtige tinten - zwart, bruin, grijs en cognacbruin - biedt het assortiment kleurkeuzes aan, zodat gebruikers een holster kunnen kiezen dat past bij hun persoonlijke stijl of bedrijfsimago.

Dit lederen horeca holster voor uw mobiele PIN apparaat van LeonDesign overstijgt puur praktisch nut; het voegt een vleugje elegantie toe aan de professionele omgeving. Of het nu in een verfijnd restaurant, op een levendige markt of tijdens een druk evenement is, dit holster is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een professionele uitstraling.

Stijlvolle Lederen Horeca XL Holster voor 10.2 inch Tablets - LeonDesign

Ontdek de ultieme combinatie van functionaliteit en elegantie met de lederen horeca XL holster van LeonDesign, speciaal ontworpen om een grote 10.2 inch tablet (Ipad, Lenovo of Samsung Galaxy TAB) veilig en stijlvol te dragen. Of je nu werkzaam bent in restaurants, brasseries, cafés, op de markt staat of deelneemt aan evenementen, deze handgemaakte lederen holsters zijn de perfecte metgezel.

Kenmerken:

1. Tablet-Vriendelijk: Geschikt voor 10.2 inch tablets, waaronder iPad, Lenovo, en Samsung Galaxy TAB.
2. Handgemaakt Meesterschap: Vervaardigd van de mooiste huiden, elke holster is met zorg met de hand gemaakt voor een uniek en duurzaam product.
3. Riemvriendelijk Design: Eenvoudig te bevestigen aan riemen met een hoogte tot 4 cm, waardoor het dragen van je tablet moeiteloos en comfortabel wordt.
4. Kleurvariaties: Kies uit een scala van verfijnde tinten, waaronder tijdloos zwart, warm bruin, stijlvol grijs en levendig cognacbruin, die naadloos aansluiten bij jouw stijl.

Of je nu professioneel in de horeca werkt of geniet van een actieve levensstijl op de markt of tijdens evenementen, de LeonDesign lederen horeca XL holster biedt een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit. Upgrade je draagervaring en voeg een vleugje klasse toe aan je werkuitrusting met deze hoogwaardige lederen horeca holster.

Stijlvolle Efficiëntie voor Horecaprofessionals: LeonDesign Lederen Horeca Holster

In de dynamische wereld van horeca en evenementen is organisatie en efficiëntie van essentieel belang. Daarom introduceert LeonDesign trots zijn lederen horeca holster voor iPad, pen en notitieblok, een onmisbare metgezel voor restaurantpersoneel, marktverkopers en iedereen die onderweg is.

Functionele Elegantie:

Dit handgemaakte lederen holster biedt niet alleen een veilige haven voor je iPhone of Android-toestel, maar herbergt ook een slim ontworpen ruimte voor een notitieblok en pen. Met de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, is dit holster ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals in de horeca.

Kenmerken:

1. Veilige en Toegankelijke Opbergmogelijkheden: Het holster is ontworpen met vakken die specifiek zijn afgestemd op smartphones, notitieblokken en pennen, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

2. Eenvoudige Bevestiging: Het holster kan moeiteloos aan riemen tot 4 cm hoog worden bevestigd, waardoor het geschikt is voor diverse outfits en werksettings.

3. Prachtige Tinten: Verkrijgbaar in vier tijdloze kleuren - zwart, bruin, grijs en cognacbruin - gemaakt van de hoogste kwaliteit huiden voor een luxe uitstraling.

Ideaal voor Diverse Toepassingen:

Of je nu in een restaurant, brasserie, café staat, op de markt bent of deelneemt aan een evenement, dit lederen holster is de ultieme metgezel voor zij die stijl en functionaliteit waarderen.

Investeer in de LeonDesign lederen horeca holster en ervaar het gemak van georganiseerd werken met een vleugje verfijning. Een slimme keuze voor professionals die streven naar perfectie in elke taak.