Munthouders

Vaak zie je als ondernemer door het kleingeld het bos niet meer en sta je met een hand vol kleingeld in een portemonnee naar het juiste wisselgeld te grabbelen. Ook al heb je een prachtige (horeca) portemonnee vol met vakken, als al het kleingeld bij elkaar ligt, is het vaak een kwestie van zoeken en hopen dat er nog genoeg muntjes in zitten om het bedrag compleet te maken.

Toont alle 10 resultaten

Online munthouders kopen

Of je nu werkzaam bent als terrasloper in de horeca of marktverkoper bent. Je krijg veel met munt- en briefgeld te maken en hebt een plek nodig om al het geld effectief kwijt te kunnen. Waar het in een marktkraam natuurlijk mogelijk is om een geldkist neer te zetten en een terrasloper in de horeca altijd even naar binnen kan lopen om geld uit de kassa te halen, zijn dit niet de meest effectieve oplossingen. Hoewel je blijf bewegen is het alsmaar op en neer lopen niet praktisch.

Munthouder voor elke situatie

Herken je deze situaties en wil je efficiënter met je tijd (en geld) omgaan? Overweeg de aanschaf van een munthouder! In onze munthouders kun je afhankelijk van het gekozen model 5, 6 of 8 soorten muntgeld kwijt. De munthouders zorgen ervoor dat al het kleingeld overzichtelijk opgeborgen zit. De munthouders zijn gemakkelijk bij te vullen en de opening aan de zijkant laat binnen een oogopslag zien of er nog voldoende muntgeld in zit. Om het helemaal makkelijk te maken is er daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor een transparante munthouder. Hierdoor zie je exact hoeveel kleingeld er nog in de munthouder zit.

Munt portemonnee

De munthouders drukken het kleingeld door middel van een veer automatisch omhoog. Grabbelen naar kleingeld wordt zo verleden tijd. De munthouders passen daarnaast in vrijwel iedere horeca portemonnee, waardoor je niet beperkt wordt tot een specifiek model portemonnee.

Klinken onze munthouders als dé oplossing voor jouw kleingeldfrustraties? Bekijk dan snel onze verschillende modellen!