Algemeen

Leren horeca portemonnees

LeonDesign biedt een ruime collectie aan horeca lederwaren. Alle horeca portemonnees zijn van leder. Ze bieden genoeg opbergruimte voor alle papiergeld, bonnetjes, pasjes en voor het kleingeld is er een speciale munthouder. Er is goed nagedacht over de indeling van de horeca portemonnee. De bediening in de horeca moet adequaat reageren wanneer er gevraagd wordt om de rekening. Met enige snelheid dient het wisselgeld gegeven te worden zodat uw tafel sneller weer opnieuw bezet kan worden door nieuwe gasten. Om ervoor te zorgen dat kan schakelen in deze drukken omstandigheden is het van belang dat de kelner beurs overzichtelijk is ingedeeld.

Bekijk ons uitgebreide assortiment horeca lederwaren

LeonDesign biedt een uitgebreid horeca leren assortiment aan. Alle horeca portemonnees zijn met zorg samengesteld en bieden een overzichtelijke indeling. Dankzij de vele vakken en opbergmogelijkheden biedt het een praktische indeling die met eenvoud te gebruiken is door uw horecapersoneel. Zo hoeven ze nooit lang te zoeken! Kleingeld is makkelijk terug te geven dankzij de munthouder die in de portemonnee bevestigd kan worden.

Heeft u specifieke wensen voor uw horeca portemonnee?

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of een op maat gemaakt product naar klantwens? LeonDesign beschikt over een ‘private collection’ en alles kan naar eigen wensen voor u worden verzorgd. Alle soorten en maten zijn beschikbaar in alle kleuren en opdrukken.

Online uw horeca lederwaren bestellen.

LeonDesign beschikt over meer dan 500 lederen product waren! In de webshop vindt u een overzicht van al onze diverse lederwaren. In de categorie Horeca vindt u een breed assortiment aan horeca portemonnees en munthouders. Heeft u het model horeca portemonnee gevonden waarnaar u opzoek was? Bestellen kan heel eenvoudig en snel. Het product wordt binnen 2 dagen naar u verzonden.  Veel van de lederen producten passen netjes door de brievenbus. Wij brengen geen extra verzendkosten in rekening. Dat is toch leuk thuiskomen, wetend dat u iets moois hebt gekocht, geen verzendkosten hebt betaald en een brievenbuspakketje op de deurmat aantreft. Bekijk het volledige overzicht horeca portemonnees via onze webshop onder de categorie: horeca.  Onze zakelijke portemonnees worden behalve door restaurants, ook gebruikt door markthandelaren en rijschoolhouders.

LeonDesign, van autopapierenheren, en dames portemonneesmapjes voor pasjescreditcardhouders, horeca lederwarensleuteltasjes en heuptasjes. Alles in diverse kleuren en formaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *