Algemeen

De beste lederwaren voor dames en heren

de beste lederwaren van leondesign

Berg jouw briefgeld, pasjes, kleingeld en foto’s op in een stijlvolle en kwalitatieve heren- en dames portemonnees van LeonDesign. In de webshop vind je alle soorten en modellen leren beurzen voor mannen en vrouwen. Onze lederwaren zijn verkrijgbaar in alle soorten, kleuren en maten! LeonDesign is dé webshop waar u een kwalitatieve lederen portemonnee kunt kopen. Al onze producten zijn gemaakt van authentiek leder.

Van leren mapjes voor autopapieren tot leren mapjes voor de belangrijkste pasjes…

1. Een handig mapje voor de autopapieren
Je autopapieren heb je niet zo vaak nodig, als je ze dan toch nodig hebt, zijn ze vaak moeilijk te vinden. Dit mapje voor autopapieren is hier dé oplossing. Buiten dat het mapje er super chique uitziet, heb je ook altijd je papieren bij elkaar.

Product bekijken

autopapieren mapje compact zwart

2. Een compact mapje voor pasjes

Dit mapje voor pasjes is een ware vervanger voor je portemonnee. Past perfect in je clutch of broekzak, waardoor je altijd alle belangrijke pasjes bij de hand hebt. Klein maar fijn zeggen wij dan.

Product bekijken

pasjeshouder pasjeshouder mannen kaarthouder pasjeshouder vrouwen mapje mapje voor pasjes cadeau voor vrouw cadeau voor man cadeau voor vrouwen verjaardag cadeau voor man verjaardag cadeaus cadeau kado sale gadgets sales

Kwalitatief leren portemonnees die met zorg zijn samengesteld

www.LeonDesign.nl

1. Dames portemonnee
Voor een dame is een portemonnee een accessoire die ze elke dag gebruikt. Het is zowel een gebruiks- als fashionitem. Deze compacte en stijlvolle portemonnee voldoet aan beide eisen. Het ziet er stylish uit én de rits bewaakt ook nog eens de waardevolle inhoud.

Product bekijken

leondesign portemonnee vintage bruin leer

2. Mini-variant 

Deze mini-variant is dé tip voor als je op stap gaat. Dit mapje is scherp geprijsd, is klein, handig en bovenal stijlvol. Kortom: alles wat je nodig hebt.

Product bekijken

Mapje voor pasjes met rits rondom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *