De beste lederwaren voor dames en heren

Berg uw briefgeld, pasjes, kleingeld en foto’s op in een stijlvolle en kwalitatieve heren- en dames portemonnees van LeonDesign. In de webshop vindt u alle soorten en modellen leren beurzen voor mannen en vrouwen. Onze lederwaren is verkrijgbaar is alle soorten, kleuren en maten! LeonDesign is dé webshop waar u een kwalitatieve lederen portemonnee kunt kopen. Al onze materialen zijn gemaakt van authentiek leder.

Van leren mapjes voor autopapieren tot leren mapjes voor de belangrijkste pasjes…

1. Een handig mapje voor de autopapieren
Je autopapieren heb je niet zo vaak nodig, als je ze dan toch nodig hebt, zijn ze vaak moeilijk te vinden. Dit mapje voor autopapieren is hier dé oplossing. Buiten dat het mapje er super chique uitziet, heb je ook altijd je papieren bij elkaar.

2. Mapje voor pasjes
Dit mapje voor pasjes is een ware vervanger voor je portemonnee. Past perfect in je clutch of broekzak, waardoor je altijd alle belangrijke pasjes bij de hand hebt. Klein maar fijn zeggen wij dan

‘Kwalitatief leren portemonnees die met zorg zijn samengesteld’

– LeonDesign.nl

1. Dames portemonnee
Voor een dame is een portemonnee een accessoire die ze elke dag gebruikt. Het is zowel een gebruiks- als fashionitem. Deze compacte en stijlvolle portemonnee voldoet aan beide eisen. Het ziet er stylish uit én de rits bewaakt ook nog eens de waardevolle inhoud.

2. Mapje voor pasjes
Deze mini-variant is dé tip voor als je op stap gaat. Dit mapje is scherp geprijsd, is klein, handig en bovenal stijlvol. Kortom: alles wat je nodig hebt.