Algemeen

Handige en hippe tassen voor carnaval

Het is bijna zover! De 11e van de 11e staat voor de deur, de start van het nieuwe carnaval seizoen! Met al die gekke kostuums is het iedere keer weer de vraag hoe je ervoor kan zorgen dat je spullen handig, goed en veilig zijn opgeborgen. Wij laten je in deze blog een aantal tassen en portemonnees voor vrouwen én mannen zien, die ideaal zijn voor tijdens de drukke carnavalsdagen. Lees je mee?

De riemtas

De riemtas is multifunctioneel. Dit zwarte, leren design past perfect bij een stoere partyoutfit. Hij bevat diverse handige vakjes, dus er is genoeg ruimte voor contant geld, pasjes en natuurlijk je mobiel. De brede lus, aan de achterkant van de tas, maakt het mogelijk om je tas te bevestigen aan je riem. Zo is die altijd dicht bij je en wordt de kans dat je spullen verliest een stuk kleiner.

De creditcardhouder

De creditcardhouder is praktisch, heeft voldoende ruimte en is ook nog eens beschikbaar in allerlei verschillende kleuren! Voor elke outfit een match dus. Hoewel men vaak denkt dat een creditcardhouder alleen voor pasjes is gemaakt, kan de houder ook gebruikt worden voor papiergeld en kleingeld. Je kunt zelfs alles van elkaar scheiden met behulp van een groot en een klein vakje.

De sleuteletui

De sleuteletui is een ideale, kleine portemonnee. Je kunt er van alles in kwijt, en dat zelfs geordend! Er is ruimte voor kleingeld, papiergeld, pasjes én… je sleutels. Het op volgorde hangen van je sleutels is bovendien ideaal voor een avondje stappen. Zo kun je namelijk altijd je sleutel nog terugvinden, hoe moe je ook bent van het feesten. Dat is nog eens handig!

De heuptas

De heuptas is weer helemaal terug van weggeweest. Hij is al lang niet meer ouderwets en zelfs op meerdere manieren te dragen! Je kunt de heuptas standaard om je taille of heupen doen, maar ook schuin over je schouder dragen (crossbody). Zo kun je zelfs met je feestoutfit modieus zijn.

Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *