Algemeen

Heb jij de nieuwe herfstcollectie al gezien?!

Ontdek de nieuwe herfstcollectie van Leondesign! Stoere, mooie, praktische portemonnees, creditcardhouders, sleuteletuis en heuptassen vind je in alle soorten, kleuren en formaten. Handgemaakt van duurzaam leer en van goede kwaliteit. Benieuwd welke leren portemonnee bij jou past? We helpen je graag met behulp van deze drie stappen.

  1. Kies het juiste model

Heb jij vaker contant geld bij je? Dan kies je een wat groter model portemonnee. Ben je meer van de pasjes? Dan matcht een kleine leren portemonnee of leren creditcardhouder perfect voor jou. Handig, want dit past ook in alle soorten tassen.

  1. Handgemaakt en kwalitatief

Hier hoeven we niet lang over na te denken. LeonDesign heeft de mooiste lederwaren. Niet alleen herenportemonnees zijn gebruikelijk. Ook voor damesportemonnees bieden we kwalitatieve lederwaren in alle soorten, kleuren en maten. Onze favoriet op dit moment? De hunterleer variant!

  1. Wat kies jij?

Een portemonnee hoeft niet duur te zijn. We begrijpen heel goed dat je nog geld wilt overhouden na een aankoop van een leren portemonnee, creditcardhouder of sleuteletuis. Onze keuze is ontzettend ruim waardoor kiezen nog weleens lastig kan zijn.

  1. Kies voor kleur!

Naast veel rood, oranje en ook roze zie je een nieuw kleurenpalet dat de show steelt op de internationale catwalks in onder andere Italië, Parijs, Londen en New York. De kleuren paars, bruin, groen, blauw, mosterd geel en panter ga je de komende tijd veel terug zien. Zo ook in onze webshop!

De nieuwste herfstcollectie vind je in onze webshop. Leren portemonnees van ons eigen merk LeonDesign, maar onder andere ook merken zoals Hillburry en Dutchdesign zijn hier te vinden. Benieuwd voor welke portemonnee jij gaat!

Bekijk het gehele assortiment en laat je verrassen door de nieuwe collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *