Algemeen

Het horeca seizoen is geopend!

LeonDesign Horeca Lederwaren

Het is lente en de zon schijnt weer volop (nou ja… alleen niet vandaag….). Maar straks is het weer een heerlijke tijd om naar buiten te gaan en te genieten van het mooie weer. Voor de horeca is dit seizoen extra speciaal, omdat de terrassen weer open kunnen en de gasten massaal naar buiten komen.

De obers en serveersters lopen af en aan, terwijl ze hun handen vol hebben met dienbladen vol heerlijk eten en drinken. Zorg dat ze dit jaar beter zijn voorbereid dan ooit tevoren, bestel tijdig de horecalederwaren van LeonDesign.

De kelnerbeurzen van LeonDesign zijn speciaal ontworpen om het werk van obers en serveersters gemakkelijker te maken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben verschillende vakjes en compartimenten om geld, munten, bonnetjes en andere belangrijke items op te bergen. Tevens zijn er ook horeca portemonnees met munthouders. Hierdoor hebben de obers en serveersters alles binnen handbereik en kunnen ze hun werk efficiënter en sneller doen.

Maar dat is niet alles. LeonDesign biedt ook horeca holsters voor een pinautomaat, bloknote en zelfs voor jouw poetsdoek in op te bergen. Alles wat nodig is om het werk van de horecamedewerkers te vergemakkelijken en de gasten te voorzien van de best mogelijke service.

En deze horecalederwaren zijn niet alleen praktisch, ze zien er ook nog eens stijlvol uit. Het leer is van hoge kwaliteit en geeft de horecamedewerkers een professionele uitstraling.

Gebruik je een iPad voor het opnemen van de bestelling en eventueel voor af te rekenen dan is onze AirStrap een grandioos product voor jouw iPad.
De AirStrap case van LeonDesign is een beschermende hoes voor de iPad met een uniek handvatontwerp dat de iPad gemakkelijk vast te houden maakt. Het handvat, dat ook wel de AirStrap wordt genoemd, is geïntegreerd in de achterkant van de hoes en biedt een stevige grip voor de gebruiker. De AirStrap case biedt niet alleen bescherming voor de iPad, maar maakt het ook gemakkelijk om hem mee te nemen op het terras of in het cafe.

Terwijl de gasten genieten van hun maaltijd, een drankje en het mooie weer, doen de obers en serveersters hun uiterste best om hen de best mogelijke service te bieden. Dankzij de horecalederwaren van LeonDesign kunnen ze hun werk op een efficiënte en stijlvolle manier uitvoeren, waardoor de gasten nog meer kunnen genieten van hun bezoek aan de horecagelegenheid.

Kortom, het horeca seizoen is weer begonnen en met de horecalederwaren van LeonDesign zijn de obers en serveersters beter voorbereid dan ooit tevoren. Ze hebben alles binnen handbereik en kunnen hun werk efficiënter en stijlvoller uitvoeren, waardoor de gasten kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *