Algemeen

Teveel pasjes? LeonDesign heeft dé oplossing!

Identiteitskaart, rijbewijs, Ov-kaart, bankpas of je bonuskaart… Iedereen heeft wel een van deze pasjes in de portemonnee. Maar, waar laat je al deze pasjes? Zoveel pasjes dat je het overzicht helemaal kwijt bent? Wanneer je aan de kassa staat en je moet snel afrekenen, maar je vindt het niet zo snel. Met de pasjes van LeonDesign is dit verleden tijd! LeonDesign heeft verschillende soorten mapjes voor pasjes in het assortiment. Dé oplossing om al jouw pasjes geordend mee te nemen, zodat je het juiste pasje gemakkelijk tevoorschijn kunt halen.

Deze mapjes voor pasjes zijn er zowel in een heren als dames uitvoering. Het assortiment is zo uitgebreid dat je altijd een mapje voor pasjes kunt uitzoeken dat aansluit op jouw specifieke wensen! Of je nu kiest voor een speciale kleur, grootte of prijsklasse, LeonDesign heeft het mapje voor pasjes dat bij jou past! De mapjes zijn met de hand gemaakt en van kwaliteitsleer, dus aan de kwaliteit van de producten hoef je niet te twijfelen! In deze mapjes is genoeg ruimte om al jouw pasjes op te bergen. In één oogopslag zie je ook gelijk waar het pasje zit dat jij op dat moment nodig hebt. Mocht het nodig zijn, dan kun je zelfs briefgeld of kleingeld opbergen in jouw mapje voor pasjes. Hier is niet veel plek voor, het is tenslotte een mapje voor je pasjes.

Leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om iemand anders cadeau te geven. Bekijk snel het assortiment! Tips nodig voor hoe je je lederwaren het beste kunt stijlen tijdens een festival? Lees dan de blog ‘Ben jij al klaar voor het festival seizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *