Algemeen

Onderhouden leren portemonnee

leren portemonnee leon design blog

Een lederen portemonnee van LeonDesign kan een mooie en duurzame aanvulling zijn op je accessoire collectie, maar het is belangrijk om hem goed te verzorgen om de levensduur te verlengen en hem er goed uit te laten zien. Hieronder vind je enkele tips om je lederen portemonnee in goede conditie te houden:

Houd de portemonnee schoon

Veeg de portemonnee regelmatig af met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen. Als er vlekken op de portemonnee zitten, gebruik dan een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel om voorzichtig de vlekken weg te wrijven.

Gebruik geen water

Vermijd het gebruik van water om je lederen portemonnee te reinigen, aangezien water de kwaliteit van het leer kan aantasten en de kleur kan verbleken.

Houd de portemonnee uit de buurt van hitte en vocht

Leder kan uitdrogen en barsten bij blootstelling aan hitte en vocht. Bewaar je portemonnee op een droge en koele plaats, uit de buurt van direct zonlicht en verwarmingstoestellen.

Behandel het leer met conditioner

Gebruik regelmatig een lederen conditioner om het leer zacht en soepel te houden. Breng de conditioner aan met een zachte doek en wrijf het in het leer totdat het volledig is opgenomen. Laat de conditioner vervolgens drogen voordat je de portemonnee weer gebruikt.

Vermijd scherpe voorwerpen

Voorkom dat scherpe voorwerpen in contact komen met de portemonnee om krassen te voorkomen.

Gebruik de portemonnee regelmatig

Leder kan uitdrogen en barsten als het niet regelmatig wordt gebruikt. Gebruik je portemonnee daarom regelmatig om hem in goede conditie te houden.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je jouw lederen portemonnee van LeonDesign in goede conditie houden en ervoor zorgen dat deze nog lang meegaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *