Algemeen

Berg je sleutels gemakkelijk en stijlvol op!

Vaak neem je liever gewoon een klein tasje mee naar afspraken, waar je de meest belangrijke dingen in kan doen. Iets van kleingeld, je sleutels en wat pasjes. Wanneer je dan eens snel weg moet, hoef je maar een ding te pakken en dan heb je gelijk de belangrijkste spulletjes bij je. Op deze manier hou je deze dingen ook altijd bij elkaar en hoef je nooit naar van alles te doen.

LeonDesign heeft de meest ideale sleuteletuis in verschillende kleuren, maten en designs. Het geeft zo veel verschillende etuis, dat er voor iedereen wel het geschikte mapje tussen zit. Er is zelfs een ontwerp waar je je sleutels op kan hangen aan een haakje! Hoe leuk?! dat er voor iedereen wel het geschikte mapje tussen zit! Verder kan je alles zo indelen, totdat alles voor jou op een handige en slimme plek zit.

Naast dat de sleuteletuis erg praktisch zijn, zijn ze ook nog eens van topkwaliteit en echt leder. De mapjes zijn hoogwaardig afgewerkt, stoer en van heel fijn leder. Een aantal belangrijke specificaties zijn: handig formaat, sleutelring, ruimte voor papiergeld, ruimte voor kleingeld, ruimte voor belangrijke pasjes en echt leder. Door de handige sleutelring die eraan gemonteerd is, kan je het etui gewoon aan de sleutel vastmaken. Je hoeft ze dus niet iedere keer in het mapje zelf te doen.

De sleuteletuis zijn er in verschillende kleuren, maten en designs. Er is zelfs een ontwerp waar je je sleutel op kan hangen aan een haakje! Hoe leuk?! Op deze manier is er voor iedereen wel iets.

Omdat de mapjes van echt leer zijn, dien je deze regelmatig wel weer even een goede opknapbeurt te geven. Zo verkopen wij ook nog speciale middeltjes, zodat jij jouw leren exemplaren goed kan onderhouden. Op deze manier blijft het leer er zo goed als nieuw uit zien!

Een tof cadeau om te krijgen, maar nog leuker om te ontvangen. Bekijk snel het gehele assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *