Algemeen

Vol goede moed het nieuwe jaar beginnen!

Gelukkig nieuwjaar! 2020 is begonnen. Dat betekent dat we massaal weer goede voornemens hebben bedacht. Ben jij één van de weinigen die dit lijstje met voornemens nog niet af heeft? Of heb je nog wat inspiratie nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben vijf goede voornemens voor je op een rij gezet!

1. Start met sporten

Loop je ook al zo lang met de wens om te sporten, maar slaag je er keer op keer niet in om daadwerkelijk te beginnen? Gewoon doen! Neem een proefles, pak een abonnement bij een sportschool bij jou in de buurt of begin met een aantal vrienden een hardloopgroepje. De keuze is reuze! Klinkt een sportschoolabonnement als een té grote stap? Met onze knijpportemonnees kun je in ieder geval al beginnen met het trainen van je onderarmen!

2. Ga erop uit!

Of je nou werkt op een kantoor of verkoper bent in een winkel, je besteedt het merendeel van je doordeweekse dag onder een dak. Ga daarom in 2020 eens wat vaker erop uit! Boek een stedentrip, bezoek een pretpark of maak een lange wandeling door het bos.

Wil je tijdens je uitje geen rugzak meeslepen? Kijk dan eens naar onze trendy heuptassen.

3. Doe iets voor een ander

We vinden het allemaal fijn als mensen voor ons klaarstaan. Waarom dan zelf niet ook voor iemand klaarstaan? Biedt je hulp eens aan, vraag hoe het met iemand gaat of geef eens een onverwacht cadeau. Wie wordt er bijvoorbeeld niet blij van een nieuw sleuteletuitje?

4. Geef je leven kleur

Het leven is te kort om standaard te zijn, geef je leven kleur! Of je nu je muren een nieuw kleurtje geeft, een fleurige bos bloemen op tafel zet of je kledingstijl wat opfleurt: wat kleur hier en daar kan nooit kwaad. Nog op zoek naar een nieuwe, fleurige portemonnee? Bekijk dan snel onze kleurrijke Hillburry portemonnees!

5. Bespaar op je uitgaven

Met de komst van betalen via je smartphone of smartwatch is het nog makkelijker gemaakt om geld uit te geven. Een klein bedrag hier, een klein bedrag daar; voordat je er erg in hebt is je rekening weer bijna leeg en duurt het nog twee weken voordat je volgende loon gestort wordt. Het is daarom, juist nu, geen overbodige luxe om wat meer op je uitgaven te letten. Onze Hillburry portemonnee met dubbele druksluiting zorgt er in ieder geval voor dat je geld goed beveiligd weggestopt zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *